Od 10.04 do 13.04.2018 godine u Kladovu hotel Djerdap održana je skupština Sindikata MEDICINSKIH sestara i tehničara  Srbije. Kao predstavnici osnovne organizacije tog istog sindikata prisustvovao je i predsednik OO Sindikat zaposlenih  u hitnoj pomoći Dejan Sredojevic. Na ovom događaju organizovana su dva okrugla stola sa temom Bezbednost na radu sa akcentom na Akt o proceni rizika u zdravstvenim ustanovama i druga tema Sistematizacija i katalog radnih mesta. NA ovom skupu govorili su pored Radice Ilic predsednice SMSTS, predstavnik ministarstva  za rad boračka i socijalna pitanja Bojana Potežica, predstavnica ministarstva zdravlaja Biljana Stanojevic, predsednik komore zdravstvenih tehničara Srbije Radmila Ugrica, predsednik konfederacije sindikata Dragan Marjanovic i gosti iz Slovenije sindikat zdravstva Slovenije.Zahvaljujemo Radici Ilic i predsednistvu SMSTS na pozivu za učešće na ovoj skupštini i svoj dosadasnjoj pomoći. SMSTS OO Sindikat zaposlenih u hitnoj pomoći predsednik Dejan Sredojevic